top of page

Lokalforeninger

Vår felles hovedoppgave er å være vertskap for lag fra MYSA uken før de skal delta i Norway Cup. Første gang et lag fra MYSA fikk en uke hos en norsk vertsfamilie var i 1994. Hvert år har vi kunnet invitere minst ett lag fra MYSAs til Norge, en vertsforening og til Norway cup. Det har lenge vært fast at det alternerer mellom, gutter 12 år, jenter 14 år og gutter 16 år. Se mer om besøk hos vertsfamilier og Norway cup her.

 

I tillegg har Brumunddal også vært vertskap for besøk fra MYSAs kulturgrupp, Haba na Haba hvert år.  Se mer om besøk fra Haba na Haba her.

Et av målene med disse opphold er at ungdommene fra Mathare skal få møte og lære om norsk kultur og levesett. Det vi håper er at dette skal gi dem en motivasjon i deres daglige kamp hjemme i Mathare, og på lengre sikt være en inspirasjon til å kjempe seg ut av fattigdommen.

Et annet mål er at norsk ungdom skal få lære å kjenne ungdom fra en helt annen kultur, og med en helt annen bakgrunn, en bakgrunn fra et av verdens største slumområder. Også for norsk ungdom gir dette en erfaring for livet. Mange nære bånd er knyttet mellom norsk og kenyansk ungdom på denne måten.

MYSAs venner i Brumunddal, Sotra og Søgne har et stort hjerte for MYSA. Alt vårt arbeid for MYSA er basert på frivillig innsats.

 

 

Kontaktpersoner:

MYSAs venner i Brumunddal:

Jane N Molstad
Email: jane-mol@online.no
Mobil:  + 47 93064728

 

MYSAs venner i Søgne:

Aina Mydland
Email: ainamyd@live.no

Mobil: +47 97 08 36 66

 

MYSAs venner på Sotra:

Anders Mongstad
Email: anders_mongstad@hotmail.com

bottom of page